GOTHAM PIZZA

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 3881 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Gotham Pizza. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

23 maj 2023 o 23:12 Bardzo długa dostawa, pizza chłodna.Prosiliśmy dwa sosy czosnkowe a dostaliśmy ketchup i jakiś inny.Zamawialiśmy tą sama pizzę 2-3tyg temu i na pizzy były o wiele więcej ogórków i innych składników
22 maj 2023 o 14:48 Pizza przyjechała gorąca, bardzo dużo składników i sosu. Pizza była bardzo smaczna, polecam wszystkim ! :)
16 maj 2023 o 18:02 Ponad dwie godziny spóźnienia, ale to zrozumiałe ze względu na korki. Pizza przyjechała zupełnie zimna. Jednak jakość pizzy była absolutnie okropna. Zimno czy ciepło nie robiłoby żadnej różnicy. Nie polecam
16 maj 2023 o 8:54 Dostawa trwala prawie trzy godziny dlatego pizza byla twarda i zimna jak kamien. Obsluga przez telefon nie profesjonalna.
14 maj 2023 o 8:05 Czas dostawy z 1h zmienił się w ponad 1,5h. Pizza dotarła praktycznie zimna i ciasto było przemoknięte w dodatku było przypalone.
13 maj 2023 o 0:48 polecam!!
9 maj 2023 o 0:02 Bardzo dobra pizza, a dostawca jeszcze przystojniejszy
4 maj 2023 o 18:07 Zapiekanka dramat , zimna ,zero mięsa . Spagetti miało za dużo przypraw . Sugerujcie się opiniami z googla